Servicii de frizerie, coafor si cosmetice in pascani

Daca esti din Pascani sau imprejurimi si esti in asteptarea unui eveniment deosebit, nunta, botez, cumatrie, petrecere privata sau pur si simplu ai o ocazie mai intima, putem sa te ajutam cu servicii profesioniste de infrumusetare printre care: frizerie, coafura, manichiura, pedichiura, unghii cu gel, cosmetica, masaj, si diverse tratamente pentru par sau corp. Punem accent pe calitatea serviciilor, de aceea putem sa iti oferim coafuri de ocazie rezistente in timp, un par stralucitor, care nu se lasa peste noapte si care te va pastra tanara pentru un timp indelungat. pe toata durata evenimentuliui. Segmentul de unghii cu gel include picturi deosebite, din acryl sau oja. Folosim doar geluri uv profesionale, marca Natalie, Cupio, Baff. Dam stralucire si rezistenta unghiilor cu gel, care pot rezista chiar si pana la 4 saptamani (in lipsa contactului indelungat cu diverse substante chimice: detergenti, solutii de spalat, etc). Uleiruile aromatice pentru corp iti vor alina pielea cu relaxare si delicatete, masajul efectuat in Salon Ina Style fiind realizat de maseuri cu peste 15 ani de experienta in domeniu. Intregul instrumentar este sterilizat cu atentie doar cu produse profesionale: pupinel cu aer cald pentru instrumentarul folosit pentru manichiura si unghii cu gel si sterilizatoare cu ultrasunete pentru restul de instrumentar.

Pentru toate aceste servicii de infrumusetare te asteptam in Pascani, Str. Eugen Stamate, langa magazinul Ioana unde veti putea beneficia de asemenea de oferte periodice si vouchere de fidelitate.

Nu lipsesc din gama de servicii a salonului din Pascani Ina Style nici gift-card-urile, pe care le puteti incarca cu suma dorita si pe care le puteti oferi cadoul persoanei dragi – pentru o experienta unica in infrumusetare. Sectiunea de gift card o puteti accesa aici: www.inastyle.ro/gift-card/Nu ezista si vino in salonul nostru sau pe pagina noastra web, pentru a obtine informatiile dorite: www.inastyle.ro

Sau pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/pg/Ina-Style-383540282368869/